top of page

Dagelijkse ophaling van je e-pakketen in je winkel

Zou je het handig vinden als je pakketten worden opgehaald in je winkel in plaats van dat jij dagelijks naar de post moet hollen om je verzendingen nog op tijd de deur uit te krijgen? Of ben je al die busjes in het straatbeeld voor jouw mooie vitrine beu?
Kies voor ECOkoeriers om je webshop pakketten dagelijks te komen ophalen.
Onze fietskoeriers doen al jaren elke dag hun ophaalronde bij verschillende handelaars in de binnenstad. In de beginfase werd deze dienst gratis aangeboden door de Stad Mechelen, vandaag is dit een betalende dienst.

Prijs?
Voor 69,99€ per maand (excl BTW) komt onze ECOkoerier dagelijks bij je langs om alle pakketten op te halen en  naar het sorteercentrum van bPost te brengen in Mechelen-Zuid. Je mag dagelijks tot 25 pakketten meegeven.

Hoe werkt het?

  • Schrijf je hieronder in voor deze dienst en betaal je factuur voor de 1ste dag van de maand dat je wil starten met de ophalingen.

  • De ECOkoerier komt elke weekdag van maandag tot vrijdag bij je langs om pakketten op te halen, je hoeft geen ophaling aan te vragen.

  • Heb je dagelijks gemiddeld meer dan 25 pakketten die de deur uitgaan? Dan maken we een prijsvoorstel op maat van jouw zaak en zien we dat we steeds voldoende plaats in onze fiets hebben om alle pakketten in 1 keer mee te nemen.

  • Heb je slechts af en toe verzendingen? Dan kan je nog steeds een éénmalige ophaling vragen via onze website. Verwittig ons voor 10h en dan komen we diezelfde dag nog bij je langs voor 7€ excl BTW per ophaling.

  • Een standaardpakket weegt maximaal 25kg en heeft maximale afmetingen van 100cm x 60cm x 60cm. Heb je een pakket dat dit volume overschrijdt, neem dan even contact met ons op.

  • De fietskoerier brengt je pakketten de dag zelf naar het sorteercentrum van bPost.

  • Vanaf het moment dat je deelneemt, wordt er automatisch een maandelijkse factuur gestuurd. Bij niet betaling worden de ophalingen stopgezet. Er is geen opzegtermijn verbonden aan deze dienst.

Wil je dagelijks een bezoekje van de ECOkoerier om je webshoppakketten vlot tot bij de verzender te brengen?


Super! Activeer hieronder je aanvraag en we nemen snel contact met je op om de startdatum van de eerste ophalingen te bevestigen.

Aanvraag dagelijkse ophalingen

Bericht ontvangen!

Dankjewel voor het vertrouwen!

Heb je vragen of wens je meer info? Contacteer ons rechtstreeks op 015/65 82 52 of via info@ecokoeriers.be
bottom of page