top of page

Dagelijkse ophaling van je e-pakketen in je winkel

Zou je het handig vinden als je pakketten worden opgehaald in je winkel in plaats van dat jij dagelijks naar de post moet hollen om je verzendingen nog op tijd de deur uit te krijgen? Of ben je al die busjes in het straatbeeld voor jouw mooie vitrine beu?
Kies voor ECOkoeriers om je pakketten dagelijks te komen ophalen.
Onze fietskoeriers doen al jaren elke dag hun ophaalronde bij verschillende handelaars in de binnenstad. Vroeger was dit gratis omdat de rekening werd betaald door de stad Mechelen. Vandaag is het betalend voor die handelaars die er gebruik van willen maken. 

Prijs?
Voor 29,99€ per maand (excl BTW) komt onze ECOkoerier dagelijks bij je langs tussen 16h-18h om alle pakketten op te halen en te brengen naar één van onderstaande verzendmaatschappijen. Je mag dagelijks tot 25 pakketten meegeven.

Hoe werkt het?

  • Schrijf je hieronder in voor deze dienst en betaal je factuur voor de 1ste dag van de maand dat je wil starten met de ophalingen.

  • De ECOkoerier komt elke weekdag van maandag tot vrijdag bij je langs om pakketten op te halen, je hoeft geen ophaling aan te vragen.

  • Op zaterdag worden er geen pakketten opgehaald of verstuurd. Ben je gesloten op maandag en wens je daarom je pakketten toch op zaterdag te laten ophalen om maandag te laten versturen, laat het ons even weten.

  • Heb je dagelijks meer dan 25 pakketten die de deur uitgaan? Dan maken we een prijsvoorstel op maat van jouw zaak en zien we dat we steeds voldoende plaats in onze fiets hebben om alle pakketten in 1 keer mee te nemen.

  • Heb je slechts af en toe verzendingen? Dan kan je nog steeds een éénmalige ophaling vragen via onze website. Verwittig ons voor 14h en dan komen we diezelfde dag nog bij je langs voor 6€ per ophaling.

  • De fietskoerier brengt je pakketten naar de verzendmaatschappij van jouw keuze. Momenteel werken we samen met Sendr (www.startsendr.com), bPost en DPD. 

  • Vanaf het moment dat je deelneemt, wordt er automatisch elke 20ste van de maand een factuur gestuurd voor de ophalingen van de volgende maand. Bij niet betaling worden de ophalingen stopgezet. Er is geen opzegtermijn verbonden aan deze dienst.

Wil je je pakketten dagelijks laten ophalen door de ECOkoeriers?
Super! Activeer hieronder je aanvraag voor dagelijkse ophalingen.

Aanvraag dagelijkse ophalingen

Bericht ontvangen!

We nemen snel contact met je op om de activatie van je dagelijkse ophalingen te bevestigen.
Heb je vragen of wens je meer info? Contacteer ons rechtstreeks op 015/65 82 52 of via info@ecokoeriers.be
bottom of page